CBC kantoor Apeldoorn bevalt erg goed

CBC kantoor Apeldoorn bevalt erg goed

 

Als ik ergens blij ben wat mijn zakelijke, maar aangezien ik de baas ben dus ook wat mijn privé leven betreft, is dat 2013 voor mij zo’n productief jaar is gebleken, een jaar waarin dromen een concrete vorm hebben aangenomen en weg vonden in het ondernemende landschap. Waar 2012 een jaar was van opstarten en proberen die dromen vast wat vormgeven, was 2013 een jaar van echte groei, van het tot wasdom brengen van al die plannen. Dit is het jaar dat ik personeel heb kunnen aannemen en ik echt heb kunnen groeien. Met meer personeel zijn er namelijk ook meer mogelijkheden, kun je veel meer uit handen geven en meer klussen naar je toe trekken. Ik heb dus niet alleen personeel erbij logo (62)gekregen maar ik heb ook meer klanten erbij gekregen, en dat is natuurlijk allemaal hartstikke mooi als je bekendheid wilt opbouwen maar ook vaste maandelijke inkomens wilt garanderen. Ook is dit het jaar dat ik in een kantoorpand trok, namelijk het CBC kantoor Apeldoorn op een echt goede locatie nabij het centrum. In dit CBC kantoor Apeldoorn zitten we echt goed met onze staf van vijf, we krijgen er goede service en extra opties en nog iets heel belangrijks: het is er niet duur om te huren. Ik heb rondgekeken naar verschillende mogelijkheden voor een eigen kantoor en kwam toch telkens weer uit op de absolute voordelen van het Color Business Centers kantoor Apeldoorn, we hebben er beveiliging en onbeperkte toegang, ook ‘s avonds als dat eens onverhoopt zou moeten, we mogen gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten in het pand, zoal vergaderzalen, flexplekken en coffeecorners.