Doosletters: Materialen, afwerkingen en duurzaamheid

signs

Doosletters zijn over het algemeen een veelzijdige en gewilde manier van reclame uitingen. Ze kunnen worden gebruikt voor buitenreclames, maar ook voor binnengebruik. Doosletters zijn meestal gemaakt van aluminium of PVC, en deze materialen kunnen vervolgens worden afgewerkt met verschillende soorten lakken. De doosletters kunnen ook in combinatie met haakse lichtbakken worden geleverd om extra opvallendheid te creëren.

Als u op zoek bent naar duurzaamheid, zijn er verschillende opties als het gaat om doosletters. Aluminium is een stevig materiaal dat, wanneer het goed wordt verzorgd, niet snel beschadigd of kapot gaat. PVC is ook relatief sterk en bestand tegen schadelijke UV-straling. Bij beide materialen kan de lak die eraan is toegevoegd helpen bij het verlengen van de levensduur van de letters en hun herkenbaarheid.

Duurzaamheid

Verder zijn er nog andere manieren om duurzaam te zijn bij het gebruik van doosletters. Ten eerste kunnen ze langer meegaan als je ervoor kiest om goedkopere lichtbronnen, zoals LED’s, te gebruiken in plaats van fluorescente lampen of neonverlichting. Deze opties verbruiken minder energie en produceren ook weinig warmte, waardoor de levensduur verlengd wordt. Bovendien is het mogelijk om slimme technologieën toe te voegen aan haakse lichtbakken, zoals sensoren die de verlichting regelen afhankelijk van het licht dat buiten is.

Opvallende reclame uitingen

Tot slot bieden doosletters een veelzijdige manier om opvallende reclame uitingen te creëren, of het nu gaat om buitengebruik of binnengebruik. Door verschillende materialen, afwerkingstechnieken en slimme technologieën kan de levensduur worden verlengd en er kan energie worden bespaard. Bovendien kan de investering in doosletters en een haakse lichtbak worden terugverdiend door een lange levensduur, waardoor ze een duurzame optie blijven voor zakelijk reclamedoeleinden. Jonge Poerink helpt u graag verder bij het zoeken naar de beste oplossing voor uw behoeften. Neem contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen met het creëren van aantrekkelijke en duurzame letters die passen bij uw bedrijf.