Een dronepiloot inzetten

Drone

Ben jij op zoek naar een dronepiloot voor het maken van foto’s of film? Dan kun je terecht bij DronePoint Nederland. Er zijn diverse dronevliegers die ook een camera aan hun drone hebben hangen en hier foto’s mee maken. Cor van DronePoint Nederland heeft jarenlange ervaring als fotograaf. Dat betekent dat hier ook echt voor de mooie beelden gaat. De camera maar ook het licht kent geen geheimen voor hem. Dus wanneer je echt mooie foto’s wilt, kun je het beste contact met hem opnemen.

Dronepiloot

Een dronepiloot is van alle markten thuis

Je kunt een dronepiloot voor verschillende doeleinden inzetten. Op festivals en evenementen kunnen foto’s en bewegende beelden gemaakt worden die later gemonteerd worden om een mooie overzicht te geven van het evenement. Ook wordt het ingezet voor bruiloften om zo unieke beelden te krijgen van bijvoorbeeld de locatie maar ook van het gezelschap. Makelaars gebruiken ook drone fotografie om verrassende foto’s te maken van de te koop staande woningen. Deze foto’s vallen natuurlijk ontzettend op, zeker op websites zoals funda. Bouwprojecten zetten een dronepiloot in om de voortgang van bouwprojecten visueel te maken. Met een drone kun je immers bij deze projecten makkelijker komen en bovendien heb je vanuit de lucht een beter overzicht op de werkzaamheden.

Festival

Niet alleen fotografie maar ook film

Naast fotografie is het ook mogelijk om te filmen met een drone. Zo kun je ook een mooie bedrijfsfilm maken om je bedrijf te presenteren. Uniek en verrassend en vaak met adembenemende beelden van de locatie en de omgeving. Bovendien kun je een drone ook binnen inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfshal of showroom. Foto’s of film vanuit een drone geeft een spectaculair effect. Zo kun je ook als bedrijf een heel andere uitstraling krijgen door het gebruik van een drone piloot.