Fijne ergonomische bureaustoelen

health2worklogo (1)Fijne ergonomische bureaustoelen

Via de site die ik ben tegengekomen na aanleiding van een opdracht die ik heb gekregen van mijn werkgever werk ik sinds kort samen met mijn collega’s op ergonomische bureaustoelen.
Het is natuurlijk altijd even wennen omdat de vorige stoel zo gewent was, maar na een aantal dagen zaten deze prima en konden wij met deze ergonomische bureaustoelen prima werken.
Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen wens qua kleur en ook dit is bij deze firma geen probleem.
Na goed overleg heeft uiteindelijk iedereen zijn eigen stoel kunnen vinden en heb ik dit bij de bestelling doorgegeven en zijn de ergonomische bureaustoelen in alle gewenste kleuren en maten geleverd. Wat ons opviel is dat er bij geen enkele stoel enig gebrek of eventuele schade te vinden was. Wat ook weer iets zegt over de kwaliteit hiervan.
Wij houden deze firma dan ook zeker in het bestand zodat als wij bijvoorbeeld een nieuwe collega er bij krijgen in de toekomst, er een nieuwe bestelling kan worden gedaan omdat het vertrouwen in deze firma wel goed zit. Wat natuurlijk ook erg goed is om te weten is dat als er naast de ergonomische bureaustoelen nog meer vraag komt naar bijvoorbeeld bureaus en dergelijke, dan geeft ons dat altijd het eerste idee om eens op deze site te gaan kijken, dit natuurlijk omdat wij nu een product hiervan kennen en wij het verwachtingspatroon erg hoog hebben staan omdat wij een tevreden klant zijn. wat ook niet onbelangrijk is is dat de mond op mond reclame die wij hier over kunnen geven positief zal zijn omdat onze ervaring hiermee goed is.