Geef je secretaresse een presentje op Nationale Secretaressedag

secret3

De dag dat je jouw secretaresse in het zonnetje zet breekt binnenkort aan en vele werkgevers geven dan ook op Nationale Secretaressedag, de zestiende april, zijn of haar secretaresse een presentje. Wist je trouwens dat maar liefst 78 procent van de werkgevers zijn haar secretaresse als presentje een bloemetje geeft? Dit jaar zal dit cijfer dan ook gelijk blijven. Maar wil jij dit jaar jouw secretaresse eens een ander presentje geven? Dan kan dit met de cadeau ideeën op de website van Nationale Secretaresse dag.

Banners-Dagvd-22

Bekijk eens de website van Nationale Secretaresse dag. Wat vind je bijvoorbeeld van de cadeau ideeën die je in dit blog artikel ziet staan? Zo zie je bijvoorbeeld als tip de bowls and dishes hierboven afgebeeld. Of, wat dacht je bijvoorbeeld van de body wash, die je als pakket kunt bestellen? Wacht niet te lang en bestel jouw pakket.

 

Doosje-G-open-SD-300x224

Geef jouw secretaresse een attentie

Wil jij ook jouw secretaresse in het zonnetje zetten en een presentje cadeau doen? Dien dan voor 16 april aanstaande een bestelling in op de website van de Nationale Secretaressedag. Zij staan je graag te woord in hulp en advies, indien nodig. De website is ideaal indien je eens iets anders wilt geven dan een bloemetje. Wist je bijvoorbeeld dat maar liefst 78 procent van de werkgevers een bloemetje cadeau geeft aan zijn of haar secretaresse tijdens deze dag, de zestiende april? Dit jaar zal dat wellicht ook niet anders zijn. Maar, jij wilt als werkgever wellicht een ander soort cadeau geven aan jouw secretaresse.