Bedrijven met aandeelhouders en investeerders moeten iedere jaar verplicht een jaarrekening Excel sbr opstellen. De jaarrekening is een financiële verslaggeving. Bedoelt om te informeren en verantwoording af te leggen.

Wat komt er allemaal in?

In een jaarrekening Excel sbr komen al de financiële gebeurtenissen. Voorbeelden hiervan zijn wat de inkomsten en uitgaven waren. Maar ook waar het bedrijf in geïnvesteerd heeft of welke projecten er lopen. Wat de verwachtingen zijn voor de toekomst en hoe het nu met de bedrijf gaat. Nu wordt er gebruik gemaakt jaarrekening Excel sbr om de rapporten aan te leveren.

Online aanleveren

Door sbr is het aanleveren van financiële informatie online mogelijk geworden. De eerste stap is om de bestanden om te zetten naar sbr. Dit gebeurd vaak vanuit Excel naar sbr. Daarom wordt er dan ook gesproken over jaarrekening Excel sbr. Dit is namelijk de software dat gebruikt word voor het converteren van de bestanden naar sbr.

De proces van jaarrekening Excel sbr is in principe heel simpel. De bestanden worden met jaarrekening Excel sbr geselecteerd en die worden dan omgezet naar sbr. Als je jaarrekening Excel sbr gebruikt moeten het natuurlijk wel Excel bestanden zijn want het is voor converteren van Excel bestanden bedoeld.