No cure no pay incasso is echt een super dienst!

De vervelende klanten die niet betalen heeft iedere ondernemer weleens last van. Zo had ik hier ook last van een tijdje geleden. Terwijl ik mijn werk netjes afleverde aan de klant, duurde het eeuwen tot dat bepaalde klanten betaalden. Dit was niet motiverend voor mij en het zorgde ervoor dat ik minder zin had om het werk wat ik deed, te gaan doen. Want ja, wie gaat nou voor niks werken. Na slapeloze nacht ben ik toch gaan nadenken en tot de conclusie gekomen om een incasso bureau in te schakelen. Zodoende ben ik terecht gekomen bij Bill incasso BV. Dit is een bureau die werkt op een no cure no pay incasso basis. Dit betekend dat u niks hoeft te betalen voordat er resultaat is geboekt. Als er geen resultaten worden geboekt betaald u dus ook helemaal niks!

Ik kreeg weer plezier in mijn werk!

Omdat na een tijdje de facturen betaald werden door klanten had ik de zekerheid dat ik toch mijn werk weer kon uitoefenen zonder dat ik bang hoefde te zijn dat het geld niet betaald werd. Ik had eindelijk iets achter me staan waarvan ik zekerheid had dat ik er iets aan had.

Een aanbeveling voor u

Zit u met hetzelfde probleem als ik en bent u bang dat u met een no cure no pay incasso bureau uw klanten gaat kwijtraken? Dan biedt dit bedrijf u ook nog de de oplossing pre incasso aan. Hiermee verzenden zij een aanmaning vanuit hun en zo weet de klant dat er echt vaart achter de betaling moet zitten.