Proefmodel van de Cordupack golfkarton dozen

blur (4)Proefmodel van de Cordupack golfkarton dozen

 

Wat ik wel heel leuk vind aan een eigen bedrijf is dat je echt heel veel verschillende dingen tegen komt. Je moet voor alles je fiat geven, alle beslissingen komen langs jou – althans, zo heb ik het geregeld dan. En daardoor kom je in de meest bizarre situaties terecht, waar ik ook niet altijd direct het antwoord op heb. Laatst was dat anders trouwens, werd ik in een te nemen beslissing betrokken waar ik eigenlijk wel direct het antwoord op had. Voor een nieuw product dat we produceren met dit bedrijf moesten we echt even om de tafel gaan zitten om de verpakking te bespreken. Nou ben ik geen onderdeel van het creatieve team maar sta ik erom bekend toch altijd mee te denken met dat soort dingen hier op de werkvloer. Toen we het over de verpakking krijgen, tipte ik het team dus al vrij direct op de Pellikaan Verpakkingen. In een eerdere opdracht hadden we die Cordupack golfkarton dozen namelijk gebruikt als verpakking en ik herinner me dat het heel goed en stevig materiaal was en dat het een geweldig resultaat bracht, helemaal op maat gemaakt en precies geschikt voor het product destijds, en dat terwijl het echt niet het makkelijkste was om in te pakken. Mijn team ging gelijk aan de slag met de tips die ik had gegeven en een dag later kreeg ik het bericht dat we een proefmodel opgestuurd zouden krijgen, naar aanleiding van de maten die waren doorgegeven.