Stijlvolle stoepborden als blikvangers voor elk bedrijf

stoepborden

Al lopend door de drukke winkelstraten worden we regelmatig gegrepen door de onuitgesproken verkopers van de straat, namelijk de stoepborden. Deze stille verleiders hebben de kracht om voorbijgangers te bewegen tot een bezoek aan een winkel. Of het nu de aankondiging van een dagactie betreft, of de uitnodiging voor een speciaal evenement, een goed gepositioneerd stoepbord trekt als het ware de aandacht en fluistert: “Hier moet je zijn!” Met een stoepbord kun je het verschil maken in hoe jouw bedrijf opvalt. Probeer de vele mogelijkheden voor het bedrukken van stoepborden om jouw onderneming in de spotlight te zetten.

Vergroot de zichtbaarheid van jouw acties met stoepborden

Zonder zichtbaarheid hebben zelfs de meest aantrekkelijke aanbiedingen weinig effect. Stoepborden lossen dit probleem moeiteloos op door jouw speciale acties direct in het zicht te brengen van het voorbijwandelend publiek. Een strategische plaatsing van je stoepbord, hetzij dicht bij de ingang van je winkel of naast je gezellige terrasje, zorgt ervoor dat het de aandacht vangt van toevallige passanten die anders jouw zaak zouden mislopen.

stoepborden

Maak optimaal gebruik van stoepborden voor creatieve marketing

De inhoud van een stoepbord is een bepalende factor voor het succes. Dit biedt de uitgelezen kans om creatief uit de hoek te komen. Haak in op de seizoensgebonden trends, relevante evenementen of thema’s die leven binnen de lokale gemeenschap. Het doel is om heldere, doch vernieuwende en speelse boodschappen over te brengen. Een attractief design met de juiste inhoud stimuleert interactie met passanten. Zet humor in, formuleer prikkelende vragen of plaats een stelling die voorbijgangers doet pauzeren en nadenken. Een stoepbord dient niet alleen als aankondigingsinstrument, maar fungeert ook als een verlengde van je merkidentiteit en is een krachtig marketingwerktuig. Het biedt de mogelijkheid om snel te reageren op actuele gebeurtenissen en laat toe om makkelijk een beklijvende indruk achter te laten.