Bij VDSTEENXXL vond ik een ladder

Ladder

Ik kocht onlangs een ladder bij VDSTEENXXL. Als jij net als ik altijd op zoek bent naar goede en handige hulpmiddelen, dan kan ik je deze webwinkel zeker aanraden. Ik deel graag mijn ervaringen met je via deze blog.

Voor welke ladder ga jij?

LadderAls ondernemer in het glazenwassen moet ik goed bij bepaalde hoogtes kunnen. Een goede ladder is dan ook zeker een must. Maar waar koop je goede ladders? Dat is een vraag waar ik al een tijdje mee zat. Totdat een vriend, die ook in de glazenwasserij zit, mij wees op de online shop van VDSTEENXXL. Je kunt hier ladders in allerlei soorten en maten kopen, het assortiment is heel groot. Zo kun je in deze webshop terecht voor:

  • Dakladder
  • Kooiladder
  • Plukladder
  • Snoeiladder
  • Telescoopladder
  • Vouwladder

Een groot assortimentLadder

Vervolgens kun je filteren op enkele, tweedelige, driedelige en vierdelige ladders. Zoals je kunt lezen is het assortiment zeer uitgebreid. Ben je op zoek naar een specifieke ladder, maar weet je niet zo goed welke ladder het beste aansluit op jouw wensen? Dan kun je gerust contact opnemen. De medewerkers geven je graag advies! Zo hebben ze mij ook uitstekend geholpen bij het vinden van de juiste ladder. Wat ik ook fijn vind is dat de ladders gemaakt zijn van aluminium, hierdoor zijn de ladders niet al te zwaar, makkelijk in gebruik en ook vrij van onderhoud. Als je net als ik vaak op grote hoogten moet werken, dan ben je bij VDSTEENXXL aan het juist adres. Niet alleen hebben zij ladders in hun assortiment, maar ook trappen en steigers. Ik kon door middel van de webshop snel vinden wat ik zocht. Ook had ik mijn ladder snel binnen en was ik verrast door de prijs, deze is namelijk helemaal niet hoog. Ook voldoen hun producten aan strenge veiligheidseisen, je weet dus zeker dat je kwaliteit in handen hebt.