AGV 1

Er zijn meerdere branches waar je de AGV voertuigen goed kan inzetten. Voertuigen met AGV zijn voertuigen die automatisch bestuurd kunnen worden. Ze hebben geen hulp van een mens nodig en kunnen alles zelf. Deze voertuigen kunnen gebruikt worden voor van alles en zijn niet eenvoudig. Ze zijn er in alle verschillende soorten en maten maar ook in verschillende branches te gebruiken. Zo zijn er kleine voertuigen voor kleine spullen, maar ook hele grote voertuigen voor zware en grotere spullen. Vooral zwaardere spullen die mensen net niet kunnen tillen. Tot nu toe zie je ze vooral in magazijnen en in de productie, maar er zijn dus nog veel meer mogelijkheden.

Automatisch eten

De AGV voertuigen worden ook gebruikt in de voedselbranche. Niet om voedsel te produceren natuurlijk maar om grote bakken met voedsel te kunnen verplaatsen naar bijvoorbeeld de koelcel. Bakken kunnen zo in grote hoeveelheden verplaatst worden zonder enige moeite. Zo gaat de productie en het leveren een stuk sneller. De voertuigen zullen wel alleen te vinden zijn in het magazijn waar het voedsel geproduceerd wordt want ze rijden grote afstanden.  In bijvoorbeeld een supermarkt zou het niet werken omdat er overal veel te veel spullen staan en ze misschien wel de schappen kapot rijden. Ze blijven nog altijd onbestuurd en er kan wel eens wat mis gaan.

Zelfs in de gezondheidszorg

De voertuigen zijn zelfs te vinden in de gezondheidszorg. Ze zorgen vaak voor voorraden van medicatie in het ziekenhuis. Ze brengen de vele medicatie naar de busjes die naar het ziekenhuis rijden. Ook medische apparatuur kunnen ze aan het ziekenhuis leveren. Het is erg fijn dat dit kan want zo zijn we altijd voorzien in het ziekenhuis zonder dat het ons mensen extra moeite kost. Het is mooi hoe we de technologie kunnen gebruiken in zoveel verschillende branches en ze helpen ons dus zelfs met onze gezondheid. De machines zelf natuurlijk niet, maar de technologie van nu helpt wel.

Woorden: 325

https://wewo-techmotion.com/nl/branches

Tekst 6:

Zoekwoord: palletmover