BTW aangifte België met online tool

Kleine en middelgrote bedrijven in België kunnen eenvoudig zelf hun BTW aangifte voorbereiden en indienen via intervat met een simpel online boekhoudprogramma Yoursminc.  Dat scheelt dus tijd, zorgen en gedoe. Tijd die je als ondernemer liever besteed aan jouw bedrijfsactiviteiten en niet aan BTW of andere belastingaangiften. Met dit programma kan je eenvoudig alle gegevens benodigd voor de BTW aangifte verzamelen, bewerken en uitdraaien.

Veel tevreden klanten

Sinds de start in 2013 is het aantal klanten fors toegenomen naar duizenden in heel België. En Yoursminc heeft een hoge klanttevredenheidsscore van 8.8.  Het programma is overzichtelijk, eenvoudig maar volledig. Met Yoursminc kan je behalve jouw bedrijfsadministratie, ook de facturering en CRM of klantmanagement online doen. Dat kan allemaal binnen een geïntegreerd systeem. Juist vanwege het all-in-one karakter is het fijn te weten dat er gewerkt wordt met een veilige verbinding met SSL certificaat. Gegevens worden gecodeerd verzonden.

Overal inloggen

Je kunt overal online inloggen en bij jouw administratie, waar je ook bent in binnen- of buitenland. Dat betekent dat er steeds toegang is tot jouw eigen boekhouding, facturering en CRM systeem. Je kunt het steeds online raadplegen en bijwerken, met nieuwe of geactualiseerde transacties. Hierdoor is het programma flexibel, actueel en laagdrempelig. Bij aanvang wordt een nieuw boekjaar gecreëerd. En aan het einde van het boekjaar kan de balans en het resultaat worden opgemaakt op basis van alle gegevens. Voor die tijd kunnen er verschillende rapportages worden uitgedraaid. Zo weet je steeds waar je staat.

Tarieven en gratis trial

Vanaf E 9,95 per maand kan je gebruik maken het programma. Het goedkoopste tarief geldt voor de basisversie.  Het volgende tarief ligt E 14.95 per maand voor een iets uitgebreider pakket. En wil je alle functies kunnen benutten, zoals uren- en projectregistratie en klanten met abonnementen, dan kies voor de E 19,95 per maand optie. Geïnteresseerde ondernemers kunnen beginnen met een gratis trial van drie maanden, waarbij ze kennis kunnen maken met het volledige online programma dat normaal E 19,95 per maand kost. Voor meer informatie zie de website www.yoursminc.be.