Creatief kantoor interieur

Gemotiveerd kunnen werken is een gevolg van een perfect ingericht kantoor. Dit houdt onder andere in dat er weinig geluidsoverlast is door bijvoorbeeld koffie apparaat, printers en andere machines op het kantoor. Daarnaast kan het interieur ook een grote speler zijn in gemotiveerd werken.

Geluidsoverlast aanpakken
Er zijn verschillende manieren op de markt om geluidsoverlast te voorkomen. Het gaat dan om geluidsoverlast van buiten maar ook van mensen die op de werkvloer lopen. Sommige kantoren hebben houten vloeren waardoor je mensen over de hele verdieping hoort lopen. Dit leidt mensen af van hun werk.

Een goede oplossing zijn fotoprints waarachter een speciaal dempingmateriaal geïnstalleerd wordt. De keuze in de prints in reuze waardoor het ook een neutrale kleur kan krijgen maar ook een kalmerende botanische print. Het is aankleding voor het kantoor zonder dat het stoort.

maxilia

Beweging
Iedereen weet dat acht uur achter een computer plaatsnemen slecht is voor je gezondheid. Het is dan ook belangrijk dat mensen de keuze hebben hoe ze werken. Door middel van speciale bureaus die op elke hoogte ingesteld kunnen worden kan personeel de werkpositie afwisselen. Door een halve dag zittend te werken en een halve dag staand te werken wordt de bloedsomloop en de spijsvertering beter gestimuleerd. En gezondere medewerkers zorgen voor minder dagen afwezig vanwege ziekte, waardoor hier ook een groot voordeel in zit voor werkgevers.

Kies voor uniek
Bij de aankleding van kantoor raden we aan om het anders te doen dan andere kantoren. Planten geven zuurstof af en maken de lucht in een ruimte schoner. Het zijn dan ook perfecte items om aan je kantoor toe te voegen.

Daarnaast kan een kantoor subtiel aangekleed worden. Laat klokken bedrukken, bijvoorbeeld bij Maxilia, met een leuke print en voer deze print door in kleine onderdelen van het kantoor. Natuurlijk is een accent muur op kantoor leuk zijn maar het moet een stimulerende omgeving zijn zonder dat iets je werknemers stoort.