De luchtvracht snel geregeld

Wij als bedrijf zijn zeer tevreden over de snelle levering van onze goederen via de luchtvracht. Het bedrijf Bapies Shipping & Air Cargo is hier goed in gespecificeerd en kunnen zendingen wereldwijd transporteren en regelen indien nodig alle officiële documenten regelen. Voor ons scheelt dat enorm veel werk, want alleen het regelen van heet papierwerk kan al een week overheen gaan. 

Sinds wij van dit bedrijf hadden gehoord zijn wij ermee in gesprek gegaan om te kijken wat zij voor ons konden betekenen. Al snel hadden wij onze eerste afspraak staan voor het vervoeren van goederen van ons naar het buitenland.  

Snelle service

Het bedrijf, Bapies Shipping & Air Cargo, welke is gevestigd in Rotterdam en zo snelle verbinding hebben met zowel de haven als het vliegveld, kunnen zeer snel de luchtvracht regelen. Voordat je het weet zijn je goederen al op de plaats van bestemming aangekomen.

Zo hadden wij met spoed een bestelling gekregen om bepaalde goederen naar de andere kant van de wereld te laten bezorgen. Deze keer ging het om een container vol met goederen, maar dat was geen enkel probleem voor dit transportbedrijf. Zeer professioneel en snel werden alle zaken geregeld en kon onze container op reis gaan.