Dringend ruimte gezocht

Ruimtegebrek in je bedrijf omdat er zoveel producten binnenkomen die je wel nodig hebt maar eigenlijk niet kwijt kunt? Kies dan voor het aanleggen van een systeemvloer. Bij een dergelijke vloer werk je in de hoogte omdat daar vaak veel ruimte is die onbenut gelaten wordt. En dat is feitelijk zonde, zeker als je staat te springen om meer ruimte.


Kies voor een systeemvloer

Een bedrijf als Anera BV kan een systeemvloer voor je maken en ook installeren. Ze hebben 30 jaar ervaring in deze branche en maken alles zelf, zodat ze geen gebruik hoeven te maken van derden. Hierdoor kunnen ze vaak al binnen enkele weken de juiste vloer voor jouw bedrijf maken. En dat is fijn want je zit er natuurlijk wel op te wachten. Systeemvloeren worden gemaakt door ze te lassen, walsen en coaten. De vloer bestaat uit losse profielen die in elkaar geschoven worden. Hierdoor kan de vloer op iedere gewenste breedte en lengte gemaakt worden. Er worden ook ovalen gaten in de vloer aangebracht voor de leidingen zodat daar geen extra ruimte voor nodig is. Omdat de vloer met behulp van een speciale techniek van koudlassen gemaakt wordt is deze zeer flexibel en kan een grote oppervlakte in één keer overspannen zonder dat de vloer zwakker wordt.
Afwerking van de systeemvloer

Als de vloer geïnstalleerd is kan deze op diverse manieren afgewerkt worden met bijvoorbeeld leuningen of een trap of in de kleuren die perfect bij jouw bedrijf en stijl passen. Dit hele proces kan door Anera gedaan worden.