Droogloopmatten voor een mooie droge vloer

droogloopmatten

Van mijn werkgever moest ik onlangs op zoek naar goede droogloopmatten. Een vloer netjes houden is heel erg belangrijk voor ons bedrijf. Er komen veel zakelijke klanten over de vloer en dan mogen er echt geen vieze vloeren zijn. De matten die wij nu hebben liggen bij de deur, voldoen niet aan de eisen van mijn werkgever. Wanneer het buiten nat weer is en de mensen komen binnen is de vloer steeds nat. Ook als zij over de mat heen zijn gelopen en de voeten zelfs zijn geveegd. Zo ben ik gaan zoeken via het internet naar een mat die wel goed zijn werking doet.

Goede kwaliteit droogloopmatten

Via het internet kwam ik terecht op de website van: iMatshop.nl. Op deze website worden er veel verschillende soorten matten verkocht. Via een YouTube filmpje werd er goed uitgelegd over de verschillende soorten droogloopmatten. Hier had ik echt wat aan om een goede keuze te kunnen maken. Ik zag ook dat ik een monster kon bestellen van het product om de kwaliteit te zien. Daar heb ik dan ook zeker gebruik van gemaakt. Deze kreeg ik al snel bezorgd en heb het ook aan mijn werkgever laten zien. Van mijn baas mocht ik de bestelling plaatsen van de katoenen mat. Wij hebben gekozen voor de Natuflex.

droogloopmatten

Goede vochtopname

Na een aantal dagen hadden wij de mat al binnen en hebben er gelijk gebruik van gemaakt. Het product doet goed zijn werk, want de vloeren worden bij regenachtig weer niet meer nat. Mijn werkgever is zeer tevreden met deze mat. Bij dit bedrijf kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht. Tevens worden de bestellingen gratis bezorgd en is er een retourrecht van veertien dagen. Wil jij net als ons ook droogloopmatten bestellen? Kijk dan vooral eens op deze pagina. Ik weet zeker dat jij ook dan een tevreden klant wordt.