Een multifunctional printer geeft meer mogelijkheden binnen het bedrijf

Printen

Hoe lang hebben er wel niet veel verschillende apparaten op de werkvloer gestaan en hoe vaak hiervan heb je wel niet op de verkeerde knoppen gedrukt omdat je dacht dat je aan het faxen was bij een kopieerapparaat? Met een multifunctional printer is dit verleden tijd. Dit apparaat doet namelijk niet alleen printen, maar ook kopiëren, faxen en scannen. Hierdoor kun je van alle diensten gebruikmaken vanaf slechts een apparaat.

Printers

Een apparaat met veel verschillende functies

Voordat je een multifunctional printer aanschaft moet je goed weten wat je hier allemaal mee kan en welke voordelen dit met zich meebrengt. Het eerste voordeel is dat er maar een apparaat aangeschaft hoeft te worden om alle acties te kunnen voltooien. Daarnaast heb je de mogelijkheid om voor alleen zwart-wit of een kleurenprinter te gaan. Hierdoor heb je meer mogelijkheden en bespaar je eventuele kosten op een extra cartridge. Uiteraard kun je de gehele configuratie ook volledig naar wens aanpassen, waardoor je extra papierlades of finishers toegevoegd krijgt.

Hofax

Betaal het bedrag in delen terug

Als je een multifunctional printer aanschaft, kun je ervoor kiezen om deze te kopen of te huren. Wanneer je hem koopt, kun je een extra serviceovereenkomst afsluiten bij Hofax. Echter is het ook mogelijk dat je de printer huurt totdat het volledige bedrag is afbetaald. Hierbij is er standaard service en onderhoud gegarandeerd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en jouw printer altijd naar behoren werkt. Op deze manier kun je het bedrijf kosten besparen, maar ben je wel van alle gemakken voorzien.