Een Duracell accu Barneveld voor onze caravan

category_autoaccuMijn man en ik hebben vorig jaar een nieuwe caravan gekocht. Mijn man is namelijk met vervroegd pensioen gegaan en ik was altijd al huismoeder. Dus hadden we nu meer tijd voor ons en wilden we hier ook gebruik van maken door met een caravan op vakantie te gaan. Toen we vorige maand ons op weg wilden maken naar Frankrijk, kwamen we er 913_BDS 44echter achter dat we een nieuwe Duracell accu Barneveld nodig hadden. De caravan wilde namelijk niet meer opstarten! Dit zal er waarschijnlijk aan gelegen hebben omdat hij zo lang stil stond in de garage.
Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik hier weinig verstand van heb en dit het liefst aan mijn man overlaat. Dat is namelijk zo een echte hobbyist, die zich daar ook gelijk helemaal in verdiept. Daarom verbaasde het mij des te meer dat hij er niet aan had gedacht om eerst de accu te controleren, voordat wij twee weken lang naar het buitenland zouden vertrekken! We hebben hier dan ook eerst best wel een flinke ruzie om gehad, omdat ik me toch echt verheugd had erop om op deze dag te vertrekken, maar goed, dat ging dus niet meer gebeuren.

914_BDS 55Een nieuwe aanbieder vinden

We wisten dus dat we een Duracell accu Barneveld nodig zouden hebben, maar waar we die precies zouden kunnen krijgen, dat wisten we niet. We kwamen er namelijk al gauw achter dat de andere winkel waar wij altijd een accu haalden, al niet meer bestond. Dus waren wij gedwongen een nieuwe aanbiederte vinden. Het weer was slecht dus we wilden niet alle winkels in de buurt afzoeken. Gelukkig vonden wij toen al snel accu-expert.nl. Hier hebben we dus gelijk een nieuwe accu besteld en we konden al snel onze reis naar Frankrijk beginnen!