Een no cure no pay incassobureau is geweldig

no cure no pay incassobureau

Wanneer u een product en/of dienst aanlevert bij een klant dan moet zij/hij hier natuurlijk voor betalen.  Helaas komt het af en toe voor dat klanten de openstaande facturen niet willen betalen. Maar wat kunt u dan het beste doen? Nou ik zou kiezen voor het inhuren van Bill incasso. Bill incasso is namelijk een erkend no cure no pay incassobureau, dit houdt in dat u hen alleen hoeft te betalen voor de diensten als er daadwerkelijk gaat wordt verhaald en dat was voor mij natuurlijk een geweldige mogelijkheid.

no cure no pay incassobureau

De werkwijze

Wanneer u Bill incasso inschakelt komt er natuurlijk niet gelijk een deurwaarder aan te pas. Als eerste verzend Bill incasso een aantal waarschuwingsbrieven. Indien hier niet wordt op gereageerd naar meerdere brieven en aanmaningen, dan komt er pas een deurwaarder aan te pas. Bill incasso doet er alles aan om het geld te verhalen maar wel op klantvriendelijke wijze.

Bill incasso

Een goede samenwerking

Ik zelf werk nu ruim een jaar samen met  Bill incasso. Ik ken de werkwijze erg goed en dat bevalt mij ook goed. Simpelweg omdat keer op keer het geld wordt verhaald. Heel af en toe komt het voor dat er geen geld wordt, maar dan hoef ik ook niets te betalen aan Bill incasso. Onze samenwerking is geweldig en ik ben ook zeer lovend te spreken. Bent u ondernemer en heeft u last van klanten die niet willen betalen? neemt u dan contact op met Bill incasso!