Eenvoudig zelf een loods bouwen met een loods bouwpakket

Eenvoudig zelf een loods bouwen met een loods bouwpakket

Hoe u zelf een loods bouwt met een loods bouwpakket

U heeft te weinig opslagruimte. Iedere ondernemer met een eigen bedrijf herkent vast wel dit probleem. U heeft te veel spullen of goederen en weet niet waar u het allemaal kwijt moet. Wat doet u dan? Alles op straat zetten is natuurlijk ook geen optie. Gelukkig blijven we met z’n allen innoveren en is het tegenwoordig mogelijk om heel eenvoudig extra opslagruimte te creëren door zelf een loods te bouwen. Deze loods kan zelfs gebouwd worden door mensen met twee linkerhanden, want hij is als bouwpakket verkrijgbaar. Wij vertellen u in dit blog hoe eenvoudig het is om zelf een loods te bouwen met een loods bouwpakket.

Staalconstructie plaatsen

Zelf een loods bouwen met een loods bouwpakket is heel eenvoudig. U begint met het plaatsen van de schaalconstructie, ook wel het staalframe genoemd. Dit staalframe bestaat uit koudgewalste C-profielen. In de C-profielen kunnen allerlei nodige bewerkingen worden gemaakt, denk aan het doorvoeren van boutverbindingen of het verwerken van schroefgaten, waardoor u de schaalconstructie eenvoudig zelf in elkaar kunt zetten. De C-profielen worden vervolgens in elkaar gezet tot prefab elementen, die als bouwpakket aan u worden uitgeleverd. Deze zet u dan zelf in elkaar en monteert u tot een stevige, sterke en vooral duurzame constructie. De montagepalen, bevestigingsmiddelen en betonschroeven die nodig zijn om de schaalconstructie te plaatsen, zitten in het bouwpakket. Zo kunt u eenvoudig zelf een loods bouwen met een loods bouwpakket waar u nog lang van kunt genieten.

De wanden afwerken

Omdat het straalframe nauwelijks krimp- of rekscheuren heeft, kunt u direct na het plaatsen van de schaalconstructie de wanden van uw loods afwerken. Zelf een loods bouwen met een loods bouwpakket heeft dus een snelle bouwtijd.

Vergeet de dak- en gevelbeplating niet!

Natuurlijk moet u niet vergeten om ook de dag- en gevelbeplating te plaatsen. Anders worden uw spullen na één regenbui al kletsnat. Heeft u dit gedaan? Dan is uw loods af en kunt u deze als opslagruimte gebruiken! Vond u dit interessant? En wilt u daardoor meer blogs van ons lezen? Klik dan hier.