Voor de mensen die erover nadenken om een franchisenemer te worden, is Kubus zeker een aanrader. Bij dit bedrijf is het mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten. Op deze manier gaan zij actief voor en met jou aan de slag, om jouw onderneming tot een succes te maken. Ondanks dat dit concept best wel makkelijk is, maken hier nog niet heel erg veel ondernemers gebruik van.

Zelf heb ik hier al meerdere jaren gebruik van gemaakt en ik kan zeggen dat dit een geweldige stap was. Ooit eerder heb ik een eigen bedrijf gehad, maar met de vele tegenslagen lukte het mij niet om boven water te blijven. Mijn bedrijf is op een gegeven moment failliet verklaard en dat deed mij ontzettend veel pijn. 

Besloten om een franchisenemer te worden

Na jaren in de ellende te hebben gezeten, ben ik er weer een beetje bovenop gekomen. In deze jaren heb ik voor een baas gewerkt, om zo mijn schulden af te kunnen lossen. Gelukkig is deze periode nu voorbij en ben ik weer als eigen ondernemer op de markt. Echter heb ik het deze keer veel en veel beter aangepakt. Want ik heb mij aangesloten bij Kubus. Zij hebben als het ware al bepaalde concepten klaarstaan om een bedrijf te beginnen. Het enige wat jij moet doen is je aan te sluiten bij deze franchisegever. Deze neemt heel veel lasten uit mijn handen en hierdoor heb ik meer tijd om aandacht te besteden aan mijn klanten en de omzet.