Gebr. Vermeer Transport

Gebr. Vermeer Transport heeft veel mogelijkheden in huis. Zo kan je dit bedrijf inschakelen wanneer jij van plan bent om met jouw bedrijf te gaan verhuizen. Zij kunnen ervoor zorgen dat alle machines kundig worden gedemonteerd en vervoerd. Want dit bedrijf heeft niet alleen zeer gemotiveerde medewerkers, maar ook een groot wagenpark om goederen en machines mee te verplaatsen. Ook is het mogelijk om hier een container te huren om de goederen in te kunnen vervoeren of op te slaan.

Omdat wij een bedrijf zijn die machines maken en deze vaak naar het buitenland verzenden hebben wij dit bedrijf ingeschakeld. Want zij hebben hier veel meer ervaring van en de juiste kennis in huis.  Gebr. Vermeer Transport

Gebr. Vermeer Transport inschakelen

Niet alleen bedrijven kunnen gebruik maken van dit transport bedrijf, ook particulieren kunnen hier gebruik van maken. Vooral in de zomer krijgt de Gebr. Vermeer regelmatig een hulpvraag van particulieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervoeren van een boot van een loods naar het water, of andersom. Ook hier draaien zij hun handen niet voor om en vervoeren met de grootste zorg dit object.

Onlangs hadden wij een bestelling gekregen om en machine te maken voor opslag van gevaarlijke stoffen. Deze tank hadden wij zo gemaakt  en het vervoer zo geregeld. Met een autolaadkraan werd de tank op een vrachtwagen geplaatst en kon het transport op weg gaan. Omdat het een hele grote tank was, moest er speciaal vervoer geregeld worden, maar ook dit konden wij aan de Gebr. Vermeer overlaten.

Wij zijn bijzonder goed te spreken over de manier van transport van dit bedrijf en maken zeker in de toekomst hier vaker gebruik van. Ben jij ook nieuwsgierig geworden wat hier zoal mogelijk is, kijk dan op hun website of maak een afspraak.

Gebr. Vermeer Transport