Goed geholpen door de executive coach

Een executive coach kan je helpen in bepaalde gevallen zoals;

  • Functioneren verbeteren, als (project)manager, als collega
  • Effectief/effectiever  worden als leidinggevende
  • Communicatie verbeteren (zoals met je collega’s of medewerkers).

Voor mij heeft deze manier van begeleiding bijzonder goed geholpen. Zo was ik altijd heel onzeker wanneer ik moest spreken in het openbaar of voor een grote groep. Als teamleider is dit toch wel heel belangrijk om te kunnen spreken in het openbaar, maar vaak klapte ik dicht wanneer alle ogen op mij waren gericht. Tegenwoordig weet ik aardig mijn mannetje te staan en durf ik in het openbaar mijn zegje te doen.  

Sta weer stevig in mijn schoenen

Door middel van executive coach heb ik heel veel vertrouwen in mijzelf gekregen. Tijdens deze sessie welke uit 5 gesprekken van maximaal  2 uur bestonden heb ik heel veel energie kunnen halen. Ook heb ik in kunnen zien waar ik het fout doe en waar ik veel kan verbeteren. Als het ware werd mij een soort spiegel voorgehouden en deze heeft mij geholpen om mijn fouten zelf in te zien.

Ik kan iedereen aanraden om ook zo een sessie bij Titia te volgen en zeker wanneer je er zelf niet meer uit komt. Bij mij heeft het bijzonder goed geholpen.