Horeca tafels vind je bij Super Seat

SuperSeat

Super Seat is de meubelspecialist voor cafés, hotels en restaurants. Wij staan ten dienste van professionals voor horeca en collectieve ruimtes en bieden een brede selectie van horeca tafels en andere kwaliteitsmeubels die design, functionaliteit en ergonomie combineren voor de planning van je projecten. Of het nu een trendy restaurant, een charmante brasserie, een bedrijfscafetaria, een pension, een discotheek, een bar-lounge of een lobby is. Super Seat is een binnenhuisarchitect en groothandel in horeca tafels en meubels. Dankzij jarenlange ervaring in de hele Europese meubelmarkt selecteren we dag na dag de meest verfijnde fabrikanten en merken en presenteren we de nieuwste trendcollecties.

horeca tafels

Wat produceert Super Sear?

Wij produceren tafelbladen, banken en op maat gemaakte stoelen. Wij begeleiden en adviseren jou bij het kiezen van de juiste stoelen, stoffen, fauteuils, barkrukken, horeca tafels, tafelbladen, banken etc. die zich aan jou concept aanpassen. Wij gebruiken de beste materialen, kleuren en afwerkingen. Ons aanbod is een lijn van verlichting en bekleding die een unieke sfeer in je zaak zal brengen. Hedendaags, Design, Klassiek, Rustiek, Vintage: we luisteren naar onze klanten, stellen ons voor wat de wensen zijn en creëren de gewenste sfeer. Samen ontwerpen we je decoratie en meubels van vandaag en morgen. Bovendien bieden wij je het advies van onze partners en interieurontwerpers om je meubels te harmoniseren met de gekozen stijl en concept. Dankzij onze op maat gemaakte inrichtingsoplossingen kun je je bedrijf verbeteren en een persoonlijke plek geven met karakter en charme.

Meubelen

In een restaurant is de keuze van de tafels erg belangrijk! Hoewel we ons als professional voornamelijk richten op een combinatie van tafel en tafelpoot, hebben we besloten een reeks tafels aan te bieden om aan alle verzoeken te voldoen. Zo vind je bijvoorbeeld ronde of vierkante tafels, voor binnen of buiten maar ook hoge tafels. op onze website vind je veel meer informatie en wij staan altijd ter beschikking in geval van vragen.