Ik zelf maak gebruik van OneDrive

Yourhosting

YourhostingAls ondernemer zijnde is het belangrijk om uw onderneming stapsgewijs te verbeteren. Elke maand bekijk ik dan ook de mogelijkheden om mijn onderneming te verbeteren. Zodoende kwam ik afgelopen maand op het idee om de software van alle computers te vernieuwen. Maar welke software kon ik het beste gaan aanschaffen voor de werkzaamheden binnen in mijn onderneming. Natuurlijk bekeek ik het internet in deze want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. In verloop van tijd kwam ik terecht bij de software OneDrive op de website van Yourhosting.

Nu denkt u wat is Yourhosting?  Dit is een bedrijf dat vele software pakketten verkoopt. In verhouding met andere aanbieders is Yourhosting de goedkoopste aanbieder. Ikzelf had via deze website vele mogelijkheden betreft de aanschaf van computer software: waaronder de software OneDrive. Deze software vond ik zeer interessant omdat dit de meeste uitgebreide software is qua mogelijkheden. Zie hieronder de vele extra mogelijkheden:

  • Veilige en betrouwbare cloudopslag
  • Preventie van gegevensverlies
  • Samenwerken in documenten
  • Goede support
  • Gratis software installatie
  • Synchroniseren op elk device

Office 365

Betrouwbare software!

De abonnementskosten van deze software is zeer voordelig. Ik betaal gemiddeld zo’n vijf euro per computer. Natuurlijk is deze prijs zeer voordelig want door het gebruik maken van deze software is mijn omzet flink verhoogd. Simpelweg omdat mijn personeel sneller te werken gaat met deze vernieuwde software. Door deze geweldige software van Yourhosting worden de werkzaamheden sneller en efficiënter verricht.

Bent u een ondernemer? Upgrade de computers binnen in uw onderneming dan ook met de software Yourhosting!

Software