Social Business Kees maakt je bewust van de kracht en schoonheid die in jou huist en met het vinden van dat waar je echt gelukkig van wordt, dit valt onder jouw persoonlijke groei. Afgelopen periode zag ik mijzelf steeds meer afglijden, alles waar ik mij voor wilde inzetten lukte op de één of andere manier niet. Zelfs de collega’s om mij heen merkte dat er iets niet goed met mij was en vroegen regelmatig wat er met mij aan de hand was. Het klinkt raar maar daar kon ik zelf ook geen antwoord op geven.  

Geweldige training

Nadat ik met mijn vraag naar Social Business Kees was gegaan en hier een training heb gevolgd, snapte ik eindelijk waarom ik zo in mijn vel zat. Moet zeggen dat ik eindelijk mijn persoonlijke groei weer in eigen handen heb en hier ben ik verder mee aan het werk. De belangrijkste regel die ik tijdens deze training heb geleerd dat ik de regisseur over mijn eigen leven ben en dit ook zo wil houden.

Tegenwoordig voel ik mij bijzonder sterk in mijn schoenen staan. Nooit gedacht dat door slecht een paar handvatten in mijn leven toe te voegen dat dit zoveel verschil kan maken.