Kantoormeubilair van de hoogste kwaliteit

logo shiraz furniture

Het juiste kantoormeubilair op het kantoor is erg belangrijk om zo de juiste uitstraling en indruk te geven. Door het plaatsen van de juiste kantoormeubels zul je naast een mooie kantoor uitstraling ook direct een inspirerende en motiverende werksfeer creëren voor jouw werknemers. 

De kantoormeubels van Shiraz 

Wanneer op zoek gaat naar kantoormeubel wil je natuurlijk dat deze van een goede kwaliteit zijn zodat ze lang meegaan. Als je op zoek bent naar kwaliteits kantoormeubels voor een voordelige prijs ben je bij Shiraz aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft inmiddels meer dan 50 leveranciers en biedt in haar assortiment meer dan 1000 producten aan. Door dit ruime assortiment zul je zeer veel keuze hebben tussen de meubels waar jij naar op zoek bent. Wanneer de meubels van een standaard afmeting niet passen op de gewenste plek is het mogelijk om deze meubels door Shiraz op maat te laten maken. De levertijd van deze meubels zullen ongeveer 3 weken duren.


Maak vrijblijvend gebruik van geavanceerde ontwerpen 

Het vinden van het juiste kantoormeubilair die de gewenste uitstraling aan uw kantoor geeft kan lastig zijn. Je kunt bij Shiraz daarom ook vrijblijvend gebruik maken van 2D & 3D ontwerp tekeningen. Deze tekeningen worden met gebruik van geavanceerde software gemaakt en geven een exacte indruk over hoe de kantoormeubels in jouw kantoor komen te staan. De ontwerpers van Shiraz maken voor deze tekeningen namelijk gebruik van zeer geavanceerde software. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website van Shiraz.