Laat je domeinnaam verhuizen

Domeinnaam verhuizen

Wat ben ik blij dat ik onlangs de stap heb genomen om mijn domeinnaam te verhuizen. Al heel lang nam ik met mijn bedrijf een hostingpakket pakket af bij een aanbieder. Maar ik was daar de laatste helemaal niet tevreden meer over. Mijn hele hosting was de laatste tijd heel erg traag en er kwam maar geen verbetering in. Het werd daardoor tijd om eens op zoek te gaan naar een andere aanbieder. Ik had vaneen zakelijke partner de tip gekregen om eens op de website te kijken van het bedrijf: RPW Hosting. Maar ik had natuurlijk al wel een periode betaald bij mijn huidige aanbieder. Dit bedrijf neemt gelukkig de reeds betaalde periode kosteloos over. Zo zou ik gelukkig geen dubbele kosten hebben bij een verhuizing.

Domeinnaam verhuizen

Snel geregeld via een procedure

Wanneer jij jouw domeinnaam wilt verhuizen, dan is het belangrijk om te controleren of er geen slot op staat. Wanneer dat wel zo is kan jij deze niet verhuizen. Wel is het natuurlijk mogelijk om te vragen bij jouw huidige aanbieder of zij het slot eraf willen halen. Daarnaast heb jij een verhuis key nodig. Deze is op te vragen bij jouw huidige aanbieder. Deze verhuis key bestaat uit een token. Het wordt ook wel eens een verhuiscode of EPP code genoemd. Kijk eens op deze website naar de mogelijkheden.