laat je gasten lekker warm zitten onder een terrasheater

horeca terrasverwarming

De lekkere zomerdagen komen er weer aan. En dat betekent lekker het café of restaurant open en je klanten bedienen die aan het genieten zijn van het mooie weer. Frisse drankjes, lekkere hapjes en heel veel gezelligheid tekenen de aspecten van een mooie zomerdag. Voor een horecaondernemer is de lente en de zomer het ideale moment van het jaar om klanten te ontvangen. De meesten zitten immers lekker buiten op het terras te genieten van het zonnetje. Mensen zijn dan ook veel eerder geneigd om op het terras te gaan zitten. Kort gezegd, als hoeca ondernemer is het in de zomer niet bepaald een hogere kunst om omzet te draaien, alle omstandigheden zijn namelijk optimaal. Het lekkere weer, mensen hebben vaak goede zin en vakantie. Dan is iedereen wel in voor een lekker drankje. Maar wat als de herfst begint of zelfs wanneer het winter is?

horeca terrasverwarming

Horeca terrasverwarming biedt de mogelijkheden

Wanneer de herfst en de winter aanbreken, dalen de temperaturen. Ook zal het zonnetje niet meer zo vaak en zo warm schijnen op het terras. Zodoende is het voor steeds minder mensen een aantrekkelijk idee om op het terras te gaan zitten. Logisch, want niemand zit graag vrijwillig in de kou. Gelukkig is hier een goede oplossing voor. Met deze oplossing is het voor mensen weer aanlokkelijk om toch op het terras te komen zitten, ook al is het herfst of zelfs winter. Een horeca terrasverwarming zorgt ervoor dat je klanten in een heerlijke warmte kunnen genieten van hun hapje en hun drankje buiten op het terras. Zelfs als de temperaturen erg zijn gedaald, kan een terrasverwarming er heel effectief voor zorgen dat het buiten op je terras toch zeer behaaglijk is. Mensen zullen bij het langlopen al de heerlijke warmte opvangen die vrijkomt bij het activeren van de terrasverwarming.

Soorten

Er zijn diverse soorten verwarming te krijgen. Zo heb je de heaters die je makkelijk bovenaan je muur boven je terras kan monteren. Kwestie van aanzetten en je hoeft er nooit meer naar om te kijken. Wil je wat meer de heaters kunnen verplaatsen? Ga dan voor een staande variant op gas.