Links kopen voor promotie van je eigen site

Links kopen om een website extra te promoten klinkt wellicht wat kunstmatig maar het blijkt in praktijk wel vaak zijn vruchten af te werpen. Als je ervoor kiest als bedrijf een link te kopen kun je deze op de site van een ander bedrijf laten plaatsen.

Kijk welke link geschikt is

Als er een link op de site van een ander bedrijf komt te staan die naar jouw onderneming verwijst betekent dit dat mensen deze eenvoudig en snel kunnen aanklikken en zo direct op jouw webpagina terecht komen. Een dergelijke link staat ook bekend onder de naam backlink. Deze links kun je kopen via diverse bedrijven zoals SeoMarketingDeals. Zij hebben verschillende manieren in hun aanbod waarop je links kunt kopen. Om na te gaan welke voor jouw bedrijf het meest geschikt is kijk je het beste eerst even goed op hun website of win je extra informatie in.

Kies voor de juiste plaats

Een backlink kun je laten plaatsen op verschillende sites. Zo kun je er voor kiezen een link te laten plaatsen op een wat algemenere webpagina die veel bezoekers krijgt maar het is zeker zinvol te kiezen voor een website waarop artikelen staan die gerelateerd zijn aan de producten die jij maakt of verkoopt. Als je daarvoor kiest tref je zeker bezoekers die al interesse hebben in een product dat met het jouwe te maken heeft.