Logo laten ontwerpen voor mijn bedrijf

Een logo laten ontwerpen is iets waar goed over moet worden nagedacht. Dit is namelijk het visitekaartje van jouw bedrijf. Voor mijn zaak heb ik daar lang over nagedacht. Wilde ik het in de vorm van een plaatje of juist in woorden? Ik heb wel eens wat geprobeerd zelf iets te maken, maar was nooit tevreden. Hiervoor moest ik echt de hulp inschakelen van een grafisch ontwerpbureau. Via een zakelijke kennis kwam ik terecht bij het bedrijf: Valetti, dat gevestigd zit in Den haag. Dit bedrijf heeft grafische medewerkers in dienst die heel veel ervaring hebben op dat gebied.

logo laten ontwerpen

Een logo laten ontwerpen met beeldmerk

Samen met een medewerker ben ik om de tafel gaan zitten om mijn wensen te bespreken. Dit met een heerlijke bak koffie. Ik heb veel verteld over mijn bedrijf, waarmee de medewerker mee aan de slag kan. Hij vertelde dat ik kon kiezen tussen een woordmerk of beeldmerk. Een woordmerk bestaat uit alleen tekst en een beeldmerk uit een afbeelding, embleem, merk, letter, monogram, zegel en mascotte. Ik heb gekozen voor een woordmerk. Het eindelijke resultaat van het logo laten ontwerpen is erg mooi geworden. Ik kan dan ook zeker dit bedrijf aanraden. Kijk eens op de website voor de mogelijkheden.