Magento 2 is er: wat is er nieuw?

Jarenlang is er hard gewerkt aan de opvolger van Magento. Aan het einde van 2015 resulteerde dit harde werken in Magento 2. Wat is er nieuw in Magento 2 en wat zijn de mogelijkheden die deze nieuwe versie van Magento uw organisatie biedt? Hier zetten we een aantal belangrijke verbeteringen die Magento 2 biedt op een rij.

Magento 2: een goede verbetering onder de motorkap

De nieuwe versie van Magento biedt in de eerste plaats een fors aantal voordelen waar de gebruiker op het eerste gezicht niet zoveel van zal merken. De nieuwe versie van Magento heeft namelijk een aantal veranderingen ondergaan die ervoor zorgen dat het platform stabieler en sneller is.

Het feit dat een gebruiker deze veranderingen op het eerste gezicht niet zal merken maakt deze veranderingen niet minder belangrijk. Een belangrijk obstakel voor optimale convergentie is een webwinkel die traag is en/of technisch niet optimaal functioneert. Magento 2 biedt op dit gebied een fors aantal verbeteringen.

Magento 2 verbetert het gebruiksgemak

Naast het feit dat Magento 2 stabieler is dan zijn voorganger, is de tweede versie van Magento ook gebruiksvriendelijker. Het is voor gebruikers makkelijker geworden om zelf producten toe te voegen of te wijzigen, of om het thema compleet aan te passen. Hierdoor kunnen klanten zelf makkelijker de regie nemen over hun website en veranderingen in het assortiment makkelijker doorvoeren.

Deze verbeteringen in Magento zorgen ervoor dat wij de nieuwe versie van Magento van harte aan kunnen bevelen. Wij helpen onze klanten graag met de overstap naar Magento 2 of realiseren een nieuwe webwinkel die op deze versie van Magento draait.