Iedereen weet wel dat een mooi etalage ontwerp veel klanten kan aantrekken. Vooral tijdens de feestdagen is het altijd extra leuk om hier op in te spelen. Denk bijvoorbeeld aan de komende paasdagen, wat is leuker dan hier een mooie paashaas in te zetten of iets anders. Maar gelukkig hoef ik mij daar geen zorgen te maken sinds ik dit uit handen heb gegeven aan een professioneel bedrijf die zich hiermee bezig houdt. Dit bedrijf heet B-STYLED en zij helpen je graag om je wensen in realiteit te brengen. Nadat wij een gesprek met dit bedrijf hebben gehad zijn zij aan de slag gegaan met onze vitrine. 

Een verbluffend resultaat

Laat de paasdagen maar komen, onze etalage ontwerp ziet er schitterend uit. Wij zijn een kinderkleding winkel en daarom leek het ons leuk om daar enkele paashazen in de vitrine te plaatsen. Natuurlijk hebben wij dit allemaal aan B-STYLED overgelaten en het resultaat is verbluffend.

Dagelijks zien wij allemaal kinderen en ouderen voor onze vitrine staan te kijken. Natuurlijk niet alleen naar de mooie kleding die hier te zien is, maar ook naar de paashazen familie die tijdelijk hier wonen. Na de paasdagen weten wij ongeveer al hoe onze vitrine eruit moet gaan zien, maar dat is nog een verrassing.