Secretariaatsservice geregeld voor mijn bedrijf

Voor mijn bedrijf ben ik opzoek gegaan naar secretariaatsservice. Omdat ik de laatste tijd weinig tot geen tijd meer heb hier voor, ben ik gaan zoeken op het internet naar een onderneming die dit voor mij, verloopig, zou kunnen doen. Zo kwam ik al snel op de website van Top Secretariaatsservice Maria van Dun uit. Deze onderneming is zeer uitgebreid in het werk wat zij doen zoals:

  • agendabeheer en mailafhandeling
  • Websitebeheer
  • Organisatie teambijeenkomsten
  • Social media
  • Public Relations
  • Voorraadbeheer kantoorbenodigdheden en drukwerk
  • Opmaken facturen
  • Verzekeringszaken

Dit leek voor mijn bedrijf een goede onderneming en daarom maakte ik een afspraak.

Zeer tevreden

Dankzij de secretariaatsservice is mijn bedrijf weer op orde. Maria van Dun heeft het werk wat zij moest doen zeer goed gedaan. Omdat deze onderneming efficiënt werkt kunnen zij de kosten laag houden. Omdat dit bedrijf alle klanten de zorg willen bieden die zij nodig hebben, nemen zij een beperkt aantal opdrachten tegelijk aan. Zo weet deze onderneming zeker dat alle klanten tevreden zijn en blijven. Daarom kan ik jullie deze aanrader niet onthouden en staat die op deze blog. Neem anders eens een kijkje op de website van deze onderneming en zie wat ik bedoel.