Software om alles te kunnen tonen

TIC narrowcasting

Tegenwoordig wordt er gebruik gemaakt van vele soorten verschillende programma’s, als je voor ieder programma andere software moet hebben dan is dit onbetaalbaar als bedrijf of instantie. Gebruik je Powerpoint, videobestanden, Excel, Word of een ander bestand, met TIC narrowcasting kun je vrijwel alle soorten programma’s tonen. Op verschillende manieren kun je de content tonen, als lichtkrant of op het volledige scherm. Ook het creëren van een eigen huisstijl met de software is een mogelijkheid. 

TIC narrowcasting

Social media niet meer weg te denken

Natuurlijk kun je niet meer om social media heen, platformen als Facebook en Twitter kunnen binnen je bedrijf of instelling niet meer worden gemist. Met TIC narrowcasting plan je op een zeer eenvoudige manier berichten in, maar ook YouTube is natuurlijk geen probleem om mee te werken. Ook het volgen van belangrijke evenementen, of een politiek debat volg je simpel met de livestream die is opgezet. Met de software mis je nooit meer content of een live uitzending. Ook belangrijke informatie zet je simpelweg op de lichtkrant onderaan in het scherm.

Het laatste nieuws op het scherm

Extra service verlenen is natuurlijk nooit verkeerd aan je bezoekers of personeel, met de TIC narrowcasting software wordt er een koppeling opgezet tussen de ANWB en weeronline. Op deze manier is het dus mogelijk om wanneer je ook maar wilt, te kijken wat voor weer het wordt en waar er files staan. Maar ook de actuele stand van zaken in het openbaar vervoer is door een koppeling eenvoudig te volgen, het station dichtbij wordt alle informatie van getoond op het scherm.