Stoomketels voor de industrie

stoomketels

Industriële stoomketels zijn in verschillende maten en opstellingen te verkrijgen. De keuze hangt af van de capaciteit, het doel, en de stoombehoefte waar de ketel aan moet voldoen. Daarom is elke stoomketel uniek, vooral in de industrie waar aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid een centrale positie inneemt binnen de bedrijfsvoering.

Daarom bieden wij, Scharff Techniek B.V. advies op maat aan voor bedrijven die warmte en stoom nodig hebben voor hun producties zoals bijvoorbeeld in de food industrie, brouwerijen en de industrie in het algemeen zoals Unilever.

Deskundigheid in combinatie met kwaliteitsmerken

Sinds 1983 houdt Scharff Techniek B.V. zich bezig met stoomtechniek en deze kennis willen we delen. Ons doel is dat u voor uw productie de juiste stoomketel kiest. Onze betrokkenheid houdt daarom niet op met alleen advies op maat met als doel verkoop van onze producten. Gedurende het gebruiksproces van uw stoomketel blijven wij hulp bieden. Van plaatsing tot onderhoud en beveiliging. Hiermee kunnen wij specialist binnen de stoomtechniek garanderen dat u als klant volledig kan vertrouwen op een continue werkzaamheid van uw stoomketel.

De Certuss Stoomketel

De Certuss stoomketels van Scharff Techniek zijn uitermate geschikt voor in de industrie. Deze waterpijpketels kunnen binnen drie minuten een volledige druk op het stoomnetwerk leveren. Tevens kunnen deze ketels op locatie worden gerepareerd waardoor lage onderhoudskosten zijn gegarandeerd. Dit bespaart onder andere arbeidstijd, maar ook productietijd wat in uw voordeel werkt.

Het rendement dat met de Certuss stoomgeneratoren te behalen is, ligt rond de 98%. Ze zijn TUV-gekeurd, voldoen aan de nieuwste regels en zijn volgens de CE-gecertificeerd.

Hiernaast bieden wij ook gasloze alternatieven aan.

De elektrische Stoomketel

Gasloze stoomketels zijn, met oog op de toekomst, een goed alternatief voor de gasgestookte Certuss stoomketels. Deze elektrische stoomketels van Certuss zijn economisch geschikt en makkelijk te bedienen. Hiernaast zijn het kant en klare stoomopwekkers met een ingebouwd waterreservoir en toevoerpomp.

Voor de grotere industriële stoomvraag biedt Scharff Techniek ook ketels aan met een stoomcapaciteit tot 1500kW.

Wilt u meer informatie over stoomketels voor uw industrie of wilt u dat we meedenken met de implementatie van duurzame stoomketels binnen uw productieproces? Neem dan contact met ons op. Onze casestudies laten zien dat meerdere bedrijven ons voorafgaand aan u hebben gekozen. Wij denken met u mee!

www.stoomketels.nl