Tafelvlaggen waar je meer gezien mag worden

Meer promotie voor je bedrijf en even goed opvallen, hiervoor bestel je de tafelvlaggen online. Je kent ze wel, bij conferenties en beurzen staan ze veel op tafel, de tafelvlaggen. Het oogt misschien wat simpel en een beetje ouderwets maar het is een helder, duidelijk en krachtig communicatiemiddel.


Soorten

Er zijn diverse soorten vlaggen te bestellen. Je kan verticale en horizontale exemplaren vinden maar je kan ook kiezen voor een tafelbanier. De uitstraling kan je passend bij je bedrijf maken door te kiezen voor een houten of een chromen houder. Voor de vlag zelf is er keuze tussen accetaat, wat eenzijdig te drukken is, en satijn dat je tweezijdig kan laten bedrukken. Zo straat je vlag of banier uit wie jij bent en waar je voor staat.

Door simpelweg een tafelvlag te plaatsen weten anderen wie jij bent en voor welk bedrijf je bij de tafel staat. Gebruik daarvoor een logo of een passende kreet. Alles zonder overschreeuwend effect. Daarbij ben je niet veel tijd kwijt aan opbouwen en hoef je geen maatregelen te treffen om je promotiemiddel te vervoeren.

Re-Flag
Re-Flag tafelvlaggen kan je simpel hergebruiken en ook deze tafelvlaggen zijn online te bestellen. De vlag of bannier is dan te vervangen waardoor je het geheel makkelijk voor diverse meetings en conferenties kunt gebruiken.

Tafelvlaggen online bestellen

Wanneer je de tafelvlaggen online bestellen gaat dan vindt je het gehele assortiment online bij de vlaggenleveranciers.nl. Nog vragen, dan staan ze ook telefonisch voor je klaar.