Via Robinmobile.nl een onbeperkt abonnement

new_main_visual4Via Robinmobile.nl een onbeperkt abonnement

 

Via robinmobile.nl heb ik nu een onbeperkt abonnement en ik ben erg tevreden met mijn keuze. Ik zit nu dus bij robinmobile.nl en betaal een vast bedrag van 30 euro in de maand. Er zijn wel betaalnummers maar die zitten in een prepaid systeem, dan weet je duidelijk hoeveel er af gaat en waar je aan toe bent, echter zijn deze betaalnummers minimaal en heb ik zelf er nog nooit gebruik van hoeven te maken. Voor robinmobile.nl had ik een andere abonnement, omdat ik een rare lijn heb in bellen; de ene maand bel ik veel en de andere maand weer helemaal niet, werd mijn bundel steeds te duur. Op een gegeven moment had ik een telefoonrekening van 180 euro en toen wist ik dat ik iets anders moest gaan zoeken. Ik kwam via een vriend van mij bij robinmobile.nl terecht, voor mij was dit ideaal. Ik betaal een vast bedrag en zit dus nooit meer over mijn bundel heen en ik kan onbeperkt bellen en internetten en teksten sturen. Robinmobile.nl gaat via het KPN netwerk, dus het is ook nog een super snel en goed ontvangst. Sinds ik een abonnement heb bij robinmobile.nl heb ik echt nergens last meer van. Ik verkondig nu ook aan iedereen om ook over te stappen naar robinmobile.nl, ik snap niet waarom niet iedereen hier naar toe gaat. Je krijgt alles wat je wil voor een vaste lage prijs, en dit kan je van veel abonnementen niet zeggen.