Waterflesjes bedrukken bij Maxwaterflesjes.nl

logo (6)

Bedrukte waterflesjes via Maxwaterflesjes. Wil je waterflesjes gaan uitdelen tijdens een feest of sportevent? Waterflesjes kun je laten bedrukken. Dit is leuk als er een sportwedstrijd of evenement is, op school of op je werk. Zo helpen de waterflesjes mee het feest of de wedstrijd een identiteit te geven. Bedrukte waterflesjes dragen ook bij aan de promotie ervan. Bedrukte waterflesjes zijn een leuk aandenken aan en speciale gebeurtenis op een speciale dag.

45260_510024_06
Waterflesjes zijn herbruikbaar en vaak echt nodig om de dorst te lessen. Zo kun je een spreuk of de naam van een feest of een wedstrijd lang koesteren, wanneer je het flesje weer gebruikt. Bij Maxwaterflesjes kun je waterflesjes en hun wikkels voordelig laten bedrukken met een afbeelding en / of teksten in diverse kleuren, zwart – wit of fullcolour. Het aantal flesjes is ongelimiteerd. Van een kleine oplage tot een grote oplage.

Vraag een prijsopgave via Maxwaterflesjes

Bij Maxwaterflesjes kies je eerst een type een flesje uit, een gewoon waterflesje of een luxe model. Dan kies je of je het flesje zelf wilt laten bedrukken of alleen de wikkel. Allebei kan natuurlijk ook. Je kunt er reclame op laten zetten, maar ook iets anders. Wist je dat er ook opvouwbare waterflesjes zijn? Wij maken een gratis drukproef, die je voordat je de opdracht plaatst kunt beoordelen, zo kan er nog een aanpassing aangebracht worden. Bestel net zoveel flesjes als je wilt. Hoe meer flesjes hoe beter de prijs. Vraag een prijsopgave aan! Laat ook jouw waterflesjes bedrukken bij maxwaterflesjes.nl.11362_7567-07_foto-1-opvouwbare-waterfles-low-resolution