Zeer makkelijk een zelfrijdende hoogwerker huren

Sinds wij de mogelijkheden weten om een zelfrijdende hoogwerker huren hebben wij weer glimmende ramen. Dat was eerst wel anders, toen wij zelf met een lange steel aan de gang gingen. vaak was het zo dat onze ramen van ons bedrijf er na deze poetsbeurt er nog viezer uitzagen dan voorheen. Natuurlijk kunnen wij ook een bedrijf inhuren om onze ramen schoon te maken, maar dat kost vaak heel veel geld. Daarom hebben wij besloten om deze kosten uit te sparen door zelf één keer per maand zelf de ramen te lappen.  

We kunnen weer naar buiten kijken

Bij Kraanverhuur Woerden kan je tegen zeer aantrekkelijke prijzen een zelfrijdende hoogwerker huren,  ook wel onbemande hoogwerkers genoemd. Zij verhuren kranen van 35 ton tot 140 ton. Hier zit zeker een kraan bij die geschikt is voor jou klus. Voordat je één van deze voertuigen gaat huren wordt er bekeken welke het geschiktste is voor jouw klus.

Kraanverhuur Woerden bestaat sinds 1992. Gestart door twee broers met twee tweedehands kranen van 25 en 60 ton. Het bedrijf is steeds verder uitgebreid en door twee overnames in 2011 en 2012 staat er nu een professioneel bedrijf met 9 eenheden en 11 personeelsleden. Kraanverhuur Woerden kenmerkt zich door vakmanschap en persoonlijk contact.