Bouwhelm zorgt voor de beste veiligheid

bouwhelm

bouwhelmHet gebruik van een bouwhelm is binnen heel erg veel bedrijven verplicht en dat is maar goed ook. Het kan namelijk heel veel nare dingen en ongelukken voorkomen. Mijn leidinggevende vroeg mij laatst om op zoek te gaan naar een verkooppunt om degene die wij hebben te vervangen. Deze zijn namelijk inmiddels zo’n 3 jaar oud en al redelijk versleten. Dat is natuurlijk ook niet zo gek als jij je bedenkt dat wij deze dagelijks gebruiken. Toen ik dit hoorde ben ik direct aan de slag gegaan en heb ik mensen om mij heen gevraagd of zij nog tips voor mij hadden. Hierbij kwam ik al snel uit bij Al Je Veiligheid. Hierover hoorde ik hele goede verhalen en daardoor had ik direct veel vertrouwen in hen. Het aantal producten was hier heel erg groot en daardoor wist ik niet direct wat ik moest kiezen. Het fijne was dat ik hierom gemakkelijk advies kon vragen aan een medewerker. Met hem kon ik chatten via een venster wat automatisch opende. Het ging super snel en na een korte tijd was de bestelling geplaatst.

Een bouwhelm koop jij hier

bouwhelm

De levering ging super snel en de bouwhelmen hadden wij snel in huis. Iedereen vond deze nieuwe een stuk fijner en daarom heb ik anderhalve week later besloten om er nog meer aan te schaffen. Zo hebben wij alvast een voorraad voor de komende periodes. Mocht er dan een keertje eentje stuk gaan, is het geen ramp. Ik kan het iedereen die in deze sector werkzaam is, aanraden om hier eens een kijkje te nemen. Wie weet kan het voor jou of jouw onderneming ooit een keer van pas komen. De prijzen liggen hier niet heel hoog, dus daarom is het ook niet moeilijk om binnen een budget te blijven. Eigenlijk is er gewoon voor ieder wat wils te vinden.