Buitenreclame Rotterdam nodig

buitenreclame Rotterdam

buitenreclame Rotterdam

Reclame op ons pand

Ik had er nog niet eens over nagedacht wat buitenreclame voor een positief effect zou hebben op de klantenstroom van mijn bedrijf. Ik kwam ineens buitenreclame Rotterdam tegen en zag een hoop mogelijkheden voor me. Toen wist ik: ik heb buitenreclame nodig, en iemand moet me daarbij gaan helpen. Ik kwam terecht bij een bedrijf dat allerlei soorten reclame verzorgt, van belettering tot banners die buiten kunnen hangen. Ze ontwerpen vanalles en ik ben over de kwaliteit ook erg te spreken. Er werken veel vriendelijke mensen dus ik wilde daar meteen mijn product gaan afnemen. We hebben gekozen voor reclame op ons pand en een mooi ontwerp voor banners die op verschillende plekken kunnen staan.

buitenreclame Rotterdam

Mooie vorm van promotie

Buitenreclame is een mooie vorm van promotie voor mijn bedrijf. We zijn vorig jaar al veel bezig geweest met online promotie, maar de combinatie met buitenpromotie zorgt voor een goede stijging in inkomsten. Dat ik hier nooit eerder aan had gedacht! Ik wil dit graag door vertellen aan iedereen die hier baat bij heeft, behalve mijn concurrenten natuurlijk. Gelukkig zie ik dat er nog maar weinig wordt gedaan aan buitenpromotie door soortgelijke bedrijven, dus misschien zijn we daarin een voorloper.

Ik wil binnenkort ook nog eens belettering gaan afnemen bij Rocka. Zoals het voorbeeld hierboven laat zien zijn ze daar ook erg kundig in en kan dat een mooie aanvulling van ons kantoor zijn. Ik ben benieuwd naar de opties! Wat vind jij een mooi ontwerp?