Conversie optimalisatie experts

Conversie optimalisatie experts

 

Door mijn broer kwam ik terecht bij conversie optimalisatie experts. Ik heb namelijk een eigen web winkel, maar de verkoop liep nog niet denderend, in mijn doelstellingen wilde ik 50 procent meer sales na een half jaar, maar dit bleef steken op 30 procent. Mijn broer tipte iStock_000013979138XSmall (2)toen de conversie optimalisatie experts, zij berekenen je conversie percentage en zorgen er voor dat je meer bezoekers genereert. Meer bezoekers betekent ook meer klanten dus een verhoging van de sales. Ik vond dit zeer interessant en maakte een afspraak met de conversie optimalisatie experts, deze verliep zeer soepel en aan het einde was ik echt zeer overtuigd. Sindsdien is mijn web winkel onder handen genomen door de conversie optimalisatie experts, en het heeft ontzettend gewerkt, binnen no time zat ik al op de 50 procent en ik kan je het beter vertellen, ik zit nu rond de 80 procent. Geweldig echt, ik heb mijn broer ook flink getrakteerd op een avondje borrelen, want dit was de beste tip die hij mij had kunnen geven. Het gaat zeer goed en ik ben nu aan het nadenken om uit te breiden. Het zou geweldig zijn als ik uiteindelijk ook een fysieke winkel kan starten, maar daar moet ik eerst nog wat meer kapitaal voor hebben. Ik ben nu dus met een plan bezig om iets te bezuinigen, zodat ik het geld op kan sparen om fysiek te starten. Bezuinigen gebeurd dan met mijn eigen uitgekeerde loon, ook wel goed om weer even wat rustiger aan te doen.