Domeinnaam bestellen bij DomainOrder

stap2 (1)Domeinnaam bestellen bij DomainOrder

 

Een domeinnaam bestellen kan bij Domain order, ik had hier eerder ook nog niet van gehoord. Maar ik hoorde toevallig een vriend van mij praten over een domeinnaam bestellen, dit vond ik wel interessant, want ik had een idee in mijn hoofd om een website te starten. Helaas was mijn domeinnaam bestellen mislukt, omdat iemand anders al het domeinnaam had. Ik zei dit tegen mijn vriend en hij zei dat dit dus niet meer hoeft en er meerdere oplossingen zijn. Een domeinnaam bestellen kan via domain order, zij hebben systemen die alle domeinnamen die weer vrijgegeven worden registreren en weer veilen aan de hoogste bieder. Zo kan ik dus uiteindelijk tot mijn domein krijgen, mits die weer vrijgegeven wordt. Heel vaak gebeurd dit, omdat mensen altijd veel domeinen op kopen en er vervolgens niets meer mee doen. Ik ben toen gelijk begonnen met mijn domeinnaam bestellen. Binnen drie weken, zeer toevallig, werd hij geveild en kon ik er mee vandoor gaan. Echt ideaal, ik heb mijn vriend dan ook goed bedankt door middel van een drankje. Ik ben nu bezig met het ontwerp van de website, bij de lancering wil ik het gelijk goed hebben, er mag geen een foutje te ontdekken zijn. Ik ben perfectionistisch, dit had u misschien al wel door, maar ik vind dit alleen maar een goede eigenschap, ik wil succes en wanneer je iets wil, dan lukt het ook! Kijk bijvoorbeeld maar naar het domein die ik toch gekregen heb!