denk eens aan een incassotraject starten

3

Dag allemaal, jullie weten dat ik jullie veel tips op het gebied van financiën wil geven en dit maar al te graag doe. Ik maak op het gebied van financiën erg veel mee en daarom kan ik jullie van de juiste tips voorzien. Ik ga met veel ondernemers om en vandaag heb ik dan ook een tip voor de ondernemers van ons. Een goede vriend van mij heeft namelijk een eigen bedrijf en vertelde me dat hij gek werd van de klanten die hem niet betalen. Hij doet er altijd alles aan om zijn werk op tijd af te krijgen voor zijn klanten. Daarom is het voor hem erg frustrerend als er niet betaald wordt. Daarom heeft hij laatst een incassokantoor ingehuurd om een incassotraject starten. Eigenlijk wilde hij dit liever niet doen, omdat hij bang was om klanten kwijt te raken. Gelukkig kwam hij bij bill incasso terecht, dit bedrijf benaderd bedrijven op een nette en vriendelijke manier, hierdoor is er een kans dat je geen klanten verliest.

2 Een top systeem!

Dit incassokantoor hanteert het no cure no pay systeem ze incassotraject starten. Dit houdt in dat als het ze niet lukt om je geld te regelen, je dit bedrijf niks hoeft te betalen. Dit heeft mijn goede vriend over de streep getrokken. Inmiddels heeft hij al erg veel geld teruggekregen dankzij dit top bedrijf.

1